Inspirerende voorstelling over Etty Hillesum in grote kerk Velp

Foto: Etty Hillesum

VELP – Dit is een voorstelling rondom de dagboeken en het leven van Etty Hillesum. Haar leven werd gekleurd door haar onstuimige en soms grillige karakter, haar Joodse afkomst en de Tweede Wereldoorlog.

Etty beschrijft een grote persoonlijke innerlijke ontwikkeling. Ze zoekt naar liefde, naar verbinding met zichzelf en anderen, de dingen achter de dingen, naar God. Haar dagboeken tonen een levenskunstenares die onder moeilijke omstandigheden steeds meer in staat is positiviteit te benadrukken en zichzelf en haar eigen lot te accepteren.

Ze ziet zichzelf niet als slachtoffer, overgeleverd aan de machten en krachten die inbeukten op haar bestaan. Haar oproep is om, onder welke omstandigheid dan ook, de antwoorden in jezelf te zoeken en in jezelf de dingen te verbeteren.

Deze levenskunst, inspiratie en kracht wil Vocalgroep Choral in haar programma vormgeven.

Vocalgroep Choral geniet grote bekendheid. Het is een groep zangers, verteller en musici, die middels eigentijdse, verfrissende en voornamelijk eigen teksten en composities op een unieke en positieve manier vorm en klank geven aan levensvragen, thema’s en gedachten rond zingeving.
http://www.vocalgroepchoral.nl/

Voorstelling in Velp

  • Deze voorstelling vindt plaats op 24 april 2022 om 15.30 uur
  • Plaats: Grote Kerk, Kerkstraat 32 te Velp
  • Aangeboden door de Raad van Kerken Velp/Rozendaal.
  • Toegang is vrij – ( vrije bijdrage)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen