Heropening Oranjerie Dieren groot succes!

DIEREN – Op maandag 18 april, tweede Paasdag, was de feestelijke heropening van De Oranjerie in het Carolinapark aan de Hogestraat 9a in Dieren, met de nieuwe uitbaters Erwin en Nadia Coolen.

Sinds afgelopen november 2021 heeft De Oranjerie na 10 jaar een lokale nieuwe uitbaters namelijk Erwin en Nadia Coolen zij worden ondersteund door Remon Herms en natuurlijk het Team Oranjerie Dieren.

Maandag 2e Paasdag was er een officiële opening van De Oranjerie om 13.00 uur, hiervoor was iedereen van harte welkom.

Na een welkomst woord feliciteerde Ap Lammers de nieuwe exploitant, de afgelopen tijd heeft de Oranjerie niet stil gestaan er is hard gewerkt aan een nieuw concept, maar wel met de vertrouwde elementen erin. Het Oranjerie Team is deels vernieuwd met mensen met een beperking op de arbeidsmarkt. Bij de opening was ook burgemeester Carol van Eert aanwezig namens gemeente Rheden.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Heropening Oranjerie Dieren groot succes!

De genodigden en bezoekers werden ontvangen met een glas cava geserveerd door Corina, Danielle en Angela, medewerkers van de Oranjerie, tevens ontving men consumptiemunten voor een drankje en kwam de bediening steeds rond met heerlijke hapjes. Dierenaar Bram Boender zorgde deze middag voor muzikale noot.

Voor de kinderen was er een digitale paaseieren zoektocht in het park wanneer alle tien de eieren gevonden waren, kon men een verrassing ophalen bij de bar van de Oranjerie.

Het was een zeer geslaagde opening onder een stralende zon op deze feestelijke dag.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Heropening Oranjerie Dieren groot succes!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen