Kermis en Oranjefeest in Dieren

DIEREN – De Dierense Oranje Stichting organiseert, van vrijdag 22 april tot en met woensdag 27 april, Koningsdag, weer kermis op het Ericaplein met het Oranjefeest en diverse optredens in de feesttent op het plein.

De kermis opende op vrijdag 22 april om 14.00 uur en is tot en met Koningsdag 27 april te bezoeken, behalve maandag. Mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking konden op vrijdag 22 april gratis gebruik maken van de attracties.

Van 22 tot en met 27 april is er elke avond muziek (behalve maandag 25 april) in de feesttent. Vrijdag trad de Coverband Achtung op van 21.00 tot 01.00 uur. Zaterdag was er in de middag muziek van eigen bodem en vanaf 20.30 was het de beurt aan coverband Hike. Zondag 24 april was er een kindertoernooi en konden de kinderen verschillende spelletjes doen en als de spelkaart vol was kreeg men een verrassingszakje. De ouders, opa’s of oma’s konden op een grootscherm de F1 van Italië volgen in de tent. Dinsdag 26 april treedt de Coverband Kaliber op. De avond word om 22.30 uur afgesloten met een groots vuurwerk.

Op Koningsdag wordt om 09.00 uur de klok geluid en zal wethouder Dorus Klomberg van de gemeente Rheden de vlag hijsen. Om 10.15 uur lost Dorus Klomberg het eerste schot bij het vogelschieten. Om 15.00 uur begint het Dieren Piratenfestijn met optredens van onder andere Peter Beense, Vinzzent en René Karst.

Voor meer informatie kijk op : https://www.facebook.com/oranjefeestdieren/

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen