Ervaring met Incluzio? Meld het de SP!

Foto: SP rheden

GEMEENTE RHEDEN – De SP Rheden is in februari van dit jaar een meldpunt gestart voor ervaringen met Incluzio. Incluzio is begin 2021 in de gemeente Rheden gestart en is bereikbaar voor vragen op het gebied van werk, gezondheid, schulden, jeugd en gezin, zorg en welzijn.

Zoals bijvoorbeeld begeleiding in het dagelijks leven, regelen van vrijwilligers werk en ondersteuning rond opgroeien en opvoeden.

Adry van der Velden, bestuurslid SP Rheden:

We hebben inmiddels via het meldpunt al diverse meldingen ontvangen. Zo melden inwoners dat de communicatie met Incluzio stroef verloopt en dat afspraken niet worden nagekomen. Wellicht wilt u ook uw ervaringen met ons delen. Wij horen graag ook uw verhaal. Uiteraard gaan wij in verband met uw privacy vertrouwelijk om met de meldingen.

Het SP meldpunt ‘Ervaringen Incluzio’ is telefonisch te bereiken op 06-53105269, van maandag t/m vrijdag van 16.30 – 21.00 uur. U kunt ons ook mailen, op [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen