Nieuw in Rheden: Walking korfball

Foto: Len van den Bergh

RHEDEN – Rheko start binnenkort een nieuwe spelvorm voor ouderen: Walking Korfball. Dit is een combinatie van korfbal (in aangepaste vorm) en andere sportieve activiteiten. Op woensdag 18 mei om 14.00 uur zal op het Rekoveld een kick-off/demonstratie worden gegeven.

Walking Korfball is uitermate geschikt voor alle ouderen die op een gezonde manier willen blijven sporten, maar ook voor mensen die geblesseerd zijn en toch in beweging willen blijven. Korfbalervaring is niet nodig. In principe kan iedereen meedoen. Alleen makkelijk zittende kleding en goede sportschoenen zijn nodig. Rheko start met Walking Korfball buiten op het Rheko veld, in de winterperiode zal er in de sporthal getraind worden. Na elke training van 1 uur wordt afgesloten met koffie/thee of ander drankje

Kom op woensdag 18 mei gerust een kijkje nemen. Heb je interesse in deelname en wil je op de hoogte worden gehouden? Stuur dan een e-mail aan: [email protected], onder vermelding van naam, telefoonnummer en e-mailadres.

Walking Korfball is onderdeel van Oldstars Sport, een project van het Ouderenfonds in samenwerking met het KNKV.

(Foto’s Len van den Bergh)

Walking Korfball

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen