Rhedense herinneringen ophalen en vastleggen

Foto: Marjon Weijzen

RHEDEN – Rhedense herinneringen ophalen, schapen, schuilkelders, schoolplein. Overal zit een verhaal in. Of u geboren en getogen bent in Rheden of er pas kort woont, op 14 mei kunt u herinneringen over Rheden delen met journalist en schrijfdocent Marjon Weijzen.

Van 10.30 -11.30 uur geeft zij tijdens de ontmoetingsmarkt van Dorpshuis Rheden een gratis schrijfworkshop over ‘wonen in Rheden’. De hele ochtend kunnen jong en oud Rhedense herinneringen op delen en op papier (laten) zetten . Wellicht leest u dat volgend jaar weer ergens terug bij de viering van Rheden 450 jaar.

De ontmoetingsmarkt is van 10.00 tot 14.00 uur in en rond Dorphuis Willem de Zwijger aan het Meester B van Leeuwenplein. Marjon Weijzen begeleidt elke eerste vrijdag van de maand ‘Schrijven in Rheden’.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen