Presentatie World Servants actiegroep Rheden in De Steeg

Foto: World Servants actiegroep Rheden

DE STEEG – Ga mee met World Servants en ontdek dat een werkvakantie in een ontwikkelingsland ook jouw leven verandert.

Verander de toekomst voor een heel dorp of buurt. Word deel van de droom van mensen ver weg en bouw mee aan beter onderwijs, goede gezondheidszorg en essentiële sociale voorzieningen. Of je nu geeft of meegaat, jouw investering verandert generaties.

Een veranderde blik op de wereld voor jou. Meegaan met World Servants is een avontuur dat je leven verandert. Vrijwilligerswerk in het buitenland verbreedt je horizon. Je maakt nieuwe vrienden, ontdekt andere culturen en verlegt grenzen. Een ander dienen verandert alles!

“In de zomer van 2023 ga ik met World Servants mee. Ik hoop dat jij ook mee wilt. Ben je tussen de 15 en 29 jaar kom dan woensdag 18 mei om 20.00 naar Eltheto (Diepesteeg 18) in De Steeg. Dan vertel ik meer”.

Met vriendelijke groeten, Namens World Servants actiegroep Rheden, Chris Duisterwinkel

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen