Alfred van den Bosch nieuwe bestuurder Vivare per 1 juli 2022

Foto: Alfred van den Bosch

REGIO – Alfred van den Bosch wordt per 1 juli 2022 de nieuwe bestuurder van Vivare. Hij volgt daarmee Eric Angenent op. Alfred van den Bosch is 57 jaar en komt uit Soest.

Van Den Bosch heeft een ruime bestuurs- en directie ervaring en kent de volkshuisvesting goed. Momenteel is hij bestuurder bij woningcorporatie Wooncompas en daarvoor was hij bestuurder bij Woonvisie. In de jaren daarvoor werkte Van Den Bosch in verschillende directiefuncties bij De Alliantie.

Alfred van den Bosch: “In de opgave en uitdagingen voor Vivare komt voor mij veel bij elkaar. Het belang van huurders en woningzoekenden is het begin van alles. Het simpele feit dat iedereen volgens mij recht heeft op een goede woning in een veilige en fijne omgeving geeft mij de energie steeds te blijven zoeken naar de volgende stap en te blijven streven naar vooruitgang en vernieuwing. Zodat we van goed naar excellent gaan in de ogen van onze huurders. Ik kijk uit naar de samenwerking met mijn nieuwe collega’s, huurdersorganisaties, gemeenten en maatschappelijke partners. Ik ben er van overtuigt dat we gezamenlijk meer kunnen bereiken”.

Jacobine Geel, voorzitter Raad van Commissarissen Vivare: “We zijn als RvC zeer verheugd dat we Alfred van den Bosch kunnen benoemen als nieuwe bestuurder voor Vivare. Alfred past met zijn ruime ervaring en persoonlijke kwaliteiten uitstekend bij de organisatie. We hebben er alle vertrouwen in dat hij in de solide organisatie die Vivare nu al is, bestendigt wat goed gaat en met volle overtuiging de uitdagingen aangaat waar Vivare de komende jaren voor staat. Hij heeft een helder beeld van waar hij, samen met de organisatie en in verbinding met onze huurders en partners, in de komende jaren aan wil werken en is in staat de stappen te schetsen én te zetten die nodig zijn om daar met elkaar te komen.”

Vivare

Vivare staat midden in de maatschappij en weet wat er speelt. Met een stevige en professionele organisatie zichtbaar aanwezig in haar wijken en dichtbij de mensen. Vivare biedt in de Arnhemse regio aan zo’n 55.000 mensen een passend en betaalbaar (t)huis, nu en in de toekomst. (aldus Woningbouwvereniging Vivare Arnhem en omgeving)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen