Thema-avond “De Vluchteling verbeeld(t)”

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Deze avond, georganiseerd door de ‘Verbeelding‘, staat in het teken van vluchtelingen. Welke problemen ondervinden zij op hun weg hier naartoe? Waarmee worden ze geconfronteerd als ze hier een nieuw bestaan opbouwen?

We zien de indrukwekkende documentaire ‘ Shadow Game ‘ over tieners die op de vlucht zijn. Hierna volgt een gesprek met Ahmed Marcouch, de burgemeester van Arnhem en Rodaan al Galidi, schrijver o.a. van de bestseller “Hoe ik talent kreeg voor het leven“.

Beide zijn op verschillende momenten in hun leven naar Nederland gekomen, op zoek naar een veilig en nieuw bestaan. We horen hun unieke verhalen. Een verhaal dat voor de één ooit begon in Marokko en voor de ander in Irak.

Op 21 mei 2022 vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom in het Dorpshuis, Mr. B. van Leeuwenplein 3, Rheden.

Het programma start 19.30 uur. Er zijn hapjes uit diverse culturen. De avond is gratis toegankelijk en wordt georganiseerd in samenwerking met het Multicultureel Platform.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen