Concert Vocare kleinkoor in Dorpskerk Rheden

Foto: Vocare kleinkoor Arnhem

RHEDEN – Op zondagmiddag 22 mei geeft het Vocare kleinkoor uit Arnhem een concert in de  Dorpskerk in Rheden. Het koor bestaat uit ongeveer 20 mannen en vrouwen die soms begeleid, maar ook heel graag a capella zingen.

Het concert dat ze in de Dorpskerk gaan geven heeft de naam “ Vol verlangen” gekregen, wat duidt op de tijd rond Pasen, Hemelvaart en Pinksteren.

De liturgie is op dit moment nog niet bekend, maar ongetwijfeld zullen er mooie liederen gezongen worden over deze bijzondere en emotionele tijd.

U bent van harte welkom! Het concert begint om 15:30 uur. De kerk is vanaf 15:00 uur geopend waar alvast een kopje koffie of thee op u wacht. De entree is weer gratis, wel wordt uw vrijwillige bijdrage ook hier zeer gewaardeerd.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen