Nu ook een PostNL pakket- en briefautomaat in Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Ook de inwoners van Velp kunnen nu 24 uur per dag, zeven dagen per week pakketten ontvangen en versturen. Sinds vandaag staat er namelijk een pakket- en briefautomaat van PostNL in de IJsselstraat, op de parkeerplaats van de Jumbo Supermarkt.

Deze automaat betekent een nieuwe stap in de service naar de inwoners van Velp en voor PostNL een volgende stap in de uitrol van de pakket- en briefautomaten.

Snel en eenvoudig

Vanaf vandaag kunnen consumenten in Velp terecht bij de innovatieve pakket- en briefautomaat van PostNL om hun pakketten te ontvangen en hun brief en/of pakket te versturen. Linda van der Horst, Formulemanager bij PostNL: “Consumenten winkelen steeds meer online. Ze ontvangen en versturen steeds meer pakketten en willen dat doen waar en wanneer het hen goed uitkomt. Dankzij de pakket- en briefautomaat kunnen de mensen hun pakketten snel en eenvoudig ophalen.”

Pakket- en briefautomaat

De automaat is geschikt om brieven en pakketten te versturen en te ontvangen, op een door de consument zelfgekozen moment. PostNL startte de proef met de pakket- en briefautomaat eind 2016 met vijftien automaten in Almere. In 2017 volgden Limburg en Tilburg waarna een verdere landelijke uitbreiding volgde. PostNL blijft zijn netwerk uitbreiden op basis van de wensen van zakelijke klanten en consumenten, daar horen ook deze automaten bij. Inmiddels staan er zo’n 250  door heel Nederland. Zie de pagina over de pakket- en briefautomaat voor meer informatie.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen