Oekraïneconcert in de Dorpskerk door het “Rhedens Fanfare Corps”

Foto: Protestantse Gemeente Rheden

RHEDEN – Op 21 mei wordt er een Oekraïne concert in de Dorpskerk gegeven door het “Rhedens Fanfare Corps”. Het concert begint om 19.30 uur en om 19.00 uur zal de kerk opengaan. De fanfare is blij dat ze na het concert van afgelopen november wederom van zich kunnen laten horen.

Er is veel zorg besteed aan de samenstelling van het programma dat erg gevarieerd zal zijn. Er zullen enkele Oekraïense moeders met kinderen als eregasten aanwezig zijn. Mogelijk kunnen deze kinderen nog voor een leuke verrassing zorgen.

Na afloop van het concert kunt u bij de uitgang een vrijwillige bijdrage doen. Normaal is dit om de kosten te dekken, nu zal het bedrag naar Giro 555 gaan. Dus geef met gulle hand, de vereniging zal de opbrengst verdubbelen!

De organisatie ziet u graag op 21 mei in de Dorpskerk!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen