Terug van weggeweest: Oranjefeest Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Eindelijk mocht het weer: een Oranjefeest in Laag-Soeren. Georganiseerd door de Oranje Stichting Laag Soeren op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei. Wethouder Marc Budel had de eer de optocht te mogen openen alvorens deze door het dorp trok.

Vrijdag begon het feest om 19.00 uur met ringsteken op het terrein naast de grote feesttent aan de Rozensteinweg. Waar om 20.00 uur DJ Roan zorgde voor een gezellige avond in de grote feesttent,

Zaterdagochtend om 10.30 uur werd wethouder Marc Budel van de gemeente Rheden hartelijk welkom geheten door Marijke Buter, organisator van de Oranje Stichting Laag Soeren, hij had de eer de optocht officieel van start te laten gaan om 11.00 uur voor een rondgang door het dorp.

Daarna was er nog een programma met vogelschieten en vogelknuppelen, Laag-Soeren Got Talent voor kinderen t/m 12 jaar en in de avond was het weer feest met de band MeernieT .

Het was een zeer geslaagd en druk bezocht feest volgens de organisatie.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen