Nieuw kantoor Huurdersvereniging Rheden (HVR) geopend

VELP – Zaterdag 14 mei 2022 opende de Huurdersvereniging Rheden (HVR) feestelijk haar nieuwe kantoor in de Enthofflat aan de President Kennedylaan in Velp.

Nadat iedereen van een drankje en een hapje was voorzien, op “het terras“ voor het kantoor werd om 14.00 uur door directeur/bestuurder van Woningcoöperatie Vivare, Eric Angement samen met wethouder Gea Hofstede van de gemeente Rheden het lint doorgeknipt. Hierna konden de aanwezigen het nieuwe kantoor bewonderen. De 1900 leden van HVR waren middels het HVR-krantje enige tijd geleden ook uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in het nieuwe onderkomen.

Het oude kantoor aan de Doctor Schaepsmanstraat zal over enige tijd worden gesloopt. In die straat wordt een deel van de woningen gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw en meer groen in de wijk.

De Huurdersvereniging Rheden (HVR) behartigt de belangen van huurders van woningen en woningzoekenden in de gemeente Rheden. Vanaf 1 mei vinden alle activiteiten plaats op President Kennedylaan 46c in Velp (achterzijde Enthofflat).

Het spreekuurteam bestaande uit John Berends en Gerrit Jochemsen houdt elke 2e en 4e dinsdag van de maand spreekuur in het kantoor op de President Kennedylaan 46c. Elke derde maandag van de maand behalve in de maanden juli en augustus is er spreekuur in de ontmoetingskerk aan de Admiraal Helfrichlaan in Dieren van 19.30 tot 20.30 uur door Wim Jongejan.

Meer info over de HVR kunt u vinden op: https://hvr-velp.nl/.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen