Drie netsportvelden geplaatst in Velp, Ellecom en Dieren

Foto: gemeente Rheden

DIEREN/ELLECOM/VELP – In aanloop naar het WK Volleybal Vrouwen 2022 lanceerde provincie Gelderland een subsidieregeling voor netsportvelden. Onlangs zijn er in de gemeente Rheden drie netsportvelden aangelegd.

De netsportvelden zijn geplaatst in Dieren op het schoolplein van Kindcentrum LeerRijk, in Ellecom op het schoolplein van de Anne Frankschool en in Velp op het sportcourt achter het Biljoenbad.

Het metalen net kan tegen een stootje en is in hoogte verstelbaar waardoor allerlei sporten of spelletjes beoefend kunnen worden. De hoogste stand is ideaal om een potje volleybal te spelen en de laagste stand voor voetvolley. Natuurlijk kunnen ook anderen sporten beoefend worden zoals badminton en tennis.

Weet je niet wat je wilt spelen? Geen probleem! Op het sportnet kan je een QR-code scannen, die verwijst naar de officiële website van buitensportvelden waar allerlei soorten spelletjes worden aangeboden/uitgelegd die men op het netsportveld kan spelen.

WK Volleybal Vrouwen 2022

In 2022 vindt het FIVB WK Volleybal Vrouwen voor de eerste keer in de historie plaats in Nederland. Het vierjaarlijkse WK duurt ruim drie weken en aan het evenement nemen 24 landen van vijf verschillende continenten deel. In totaal worden er van 23 september t/m 15 oktober ruim honderd wedstrijden gespeeld. Het grootste deel van het evenement vindt plaats in de provincie Gelderland, met Arnhem en Apeldoorn als speellocaties.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen