4-Daagse expositie bij Atelier Creso – Velp 26 t/m 29 mei 2022

Foto: Atelier Creso

VELP – Van donderdag 26 mei (Hemelvaartdag) tot en met zondag 29 mei van 11.00 tot 16.00 uur zet Atelier Creso aan de Schoolstraat 12 in Velp haar deuren wijd open voor de gratis te bezoeken expositie van tekeningen en schilderijen die beginnende en zeer gevorderde vrijetijdskunstenaars hebben gemaakt met allerhande technieken.

Het tentoonstellingsthema dit jaar is ‘Reis door de Tijd’ en Creso verheugt zich weer op vele regionale bezoekers uit de Gemeente Rheden en daarbuiten.

Het team van gespecialiseerde teken- en schilderdocenten van het atelier staat bezoekers graag te woord over alle creatieve cursussen die Creso geeft, waaronder van de kindercursus en de Jeugd Academie voor jongeren tot 18 jaar. Kortom, deze open dagen expositie is mooi om te zien voor alle leeftijden en de toegang is gratis!

  • Open Expo Dagen: donderdag 26 mei t/m zondag 29 mei 2022
  • Open van 11.00u tot 16.00u – toegang gratis
  • Stichting Atelier Creso – Schoolstraat 12 – 6882 NS  VELP
  • ateliercreso.nl.

4-Daagse expositie Atelier Creso

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen