Hemelvaartsconcert Rosendaalsche Kapel

ROZENDAAL – Donderdag 26 mei 2022 gaf de Rosendaalsche Kapel haar jaarlijkse Hemelvaartsconcert dit keer bij de Oranjerie van kasteel Rozendaal.

De aanwezige muziekliefhebbers, ruim 100 in getale, genoten van de vele uiteenlopende stukken, zoals onder anderen, A Tribute to Amy Winehouse, Stall Himmel van Alan Fernie, Remembering the Fallen Ones en Crazy Little Thing van Queen, dat de muzikanten deze middag ten gehore brachten. Dit in een flauw zonnetje met soms een flinke windvlaag over het terras. Maar het bleef gelukkig droog!

Het concert dat om 14.30 uur begon, was gratis te bezoeken. Voor een hapje of drankje op het terras kon men terecht bij de Oranjerie van het Kasteel.

De KRK begroet graag nieuwe leden. Belangstellenden die een blaasinstrument spelen dat binnen een harmonie past, kunnen vrijblijvend een repetitieavond bijwonen. Wie mee wil spelen kan contact opnemen met het secretariaat, [email protected]rosendaalschekapel.nl. Er wordt dan bladmuziek geregeld zodat er meteen kan worden meegespeeld.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie kijk op: www.rosendaalschekapel.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen