Politie met spoed op zoek naar Martijn van de Laar (41)

Foto: politie.nl

De Hoofdofficier van Justitie van het arrondissementsparket Oost-Nederland vraagt uw aandacht voor het volgende: Vanwege de dood van een vrouw in Arnhem is de politie dringend op zoek naar Martijn van de Laar. De politie is op donderdag 26 mei een onderzoek gestart nadat er in de avond een vrouw werd aangetroffen aan de Cuijkstraat in Arnhem.

Ze bleek te zijn overleden. Naar aanleiding van dit incident is de politie dringend op zoek naar de 41-jarige Martijn van de Laar uit Arnhem. Ziet u hem? Benader hem dan niet zelf, maar bel direct 112.

De politie zoekt de man omdat hij mogelijk betrokken is bij de dood van de vrouw. Daarnaast zijn er zorgen omdat de man een gevaar voor zichzelf en zijn omgeving kan zijn. Martijn van de Laar is geboren op 15-3-1981 en is woonachtig in Arnhem. Hij draagt mogelijk de volgende kleding: een licht kaki shirt, een donkere broek en sportschoenen.

Er is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) ingericht dat dit incident onderzoekt. Hoe de vrouw precies gewond is geraakt en uiteindelijk is overleden, maakt onderdeel uit van het politieonderzoek. Ook kan de politie nog geen informatie geven over de identiteit van de vrouw.

Wie heeft er meer informatie of camerabeelden?

Mensen die donderdagavond iets opvallends hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Cuijkstraat, vraagt de politie om contact op te nemen. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Ziet u Martijn van de Laar ergens? Bel dan direct 112.

Ook beelden van bijvoorbeeld beveiligingscamera’s, videodeurbellen of dashcambeelden uit de omgeving kunnen relevant zijn voor het onderzoek. Alle informatie, hoe klein het misschien ook lijkt, is welkom.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen