Geslaagde voorjaarsmarkt Dieren

DIEREN – Winkelcentrum Dieren hield zaterdag 28 mei een Voorjaarsmarkt op het Callunaplein, met veel kramen, diverse verenigingen waren hierbij aanwezig en promoten hun activiteiten. Voor de kinderen was er een springkussen waar zij zich konden vermaken of ze konden zich laten schminken.

Het leerlingenorkest van het Dierense Harmonie Orkest gaf een concert, bij hun kraam kon men zich opgeven als nieuw lid of informatie verkrijgen. Dansschool City Dans gaf gedurende de dag diverse optredens. Entertainer Hans Vesterink vermaakte het publiek met muziek op zijn accordeon, gitaar of schuiftrombone.

Voor het terras van TheoThorne speelde de twaalfkoppige soulformatie Brand New Bag, vele toeschouwers genoten onder het genot van een drankje op het terras van hun optreden. Ook kon men meedoen aan workshops met hapjes en gratis mocktails bij één van de kramen.

Organisator Ben Dennekamp was zeer tevreden, de samenwerking van verschillende winkeliers aan de modeshow waaronder kledingwinkels maar ook Zeeman, Hema was een groot succes. De vele kramen en de diverse muzikale optredens zorgden ervoor dat de Voorjaarsmarkt druk werd bezocht.

Een geslaagde nieuwe formule!

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen