Benefietconcert 4Noppes Dieren

DIEREN – 4Noppes organiseerde op 28 mei een benefietfestival tegenover het grasveld van de weggeefwinkel aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 47 in Dieren.

“Het doel van benefietfestival is zoveel mogelijk geld op te halen voor de weggeefwinkel, die al zes jaar vele mensen van gratis spullen heeft voorzien. Maar zelf tegen de vaste lasten aanloopt bij de exploitatie ervan, die deze tijd alleen maar duurder worden.” Aldus Trix Kruger van 4Noppes. “We willen graag met dit festival het voortbestaan van de weggeefwinkel veilig stellen.”

Het was tegelijkertijd een mogelijkheid om talent uit de wijk Stenfert te tonen. Er hebben lokale (nieuwe) artiesten opgetreden, hapjes en drankjes van diverse nationaliteiten konden geproefd worden, gepimpte spullen en andere curiosa uit de weggeefwinkel werden verkocht en een Rad van Fortuin was aanwezig. Ook werd er een modeshow gehouden waarin de mooiste kleding aan de man/vrouw gebracht wordt. De hele dag werd gepresenteerd door DJ Robert Gijsberts.

Het was tevens een buurtfeestje om het 6-jarige bestaan van de Stichting en weggeefwinkel te vieren.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen