Kiwanis doneert kindercircus op Bonte Schaap Festival in dorp Rheden

Foto: Kiwanis

RHEDEN – Kiwanis Rheden “De Veluwezoom” zet zich in voor een betere wereld waarbij het welzijn van de kinderen centraal staat. Daarom ondersteunt Kiwanis het kindercircus Lorelly op het Bonte Schaap Festival te Rheden. Zo kunnen alle kinderen gratis genieten van dit grootse spektakel!

De eerste editie van het Bonte Schaap Festival vindt plaats op zondag 12 juni 2022 in het centrum van Rheden.

Sam Veen en Jos Cremers van Kiwanis Rheden “De Veluwezoom” zijn erg enthousiast over deze samenwerking. ‘Normaal zijn onze acties erg doelgericht, maar wij wilden ook graag iets doen voor alle kinderen in onze regio’, vertelt Jos Cremers. ‘Daarom is onze bijdrage met Circus Lorelly aan het Bonte Schaap Festival een mooie geste’.

Circus Lorelly speelt door de dag heen zes voorstellingen die, zoals gezegd, geheel gratis toegankelijk zijn. In een ouderwetse circus-entourage spelen clowns en acrobaten hun show, ondersteund door lieve honden en katten en muziek. Daarbij zal er veel interactie zijn met het publiek, precies zoals de ouderen het nog wel kennen van het circus in vroegere tijden.

Kiwanis Club Rheden “De Veluwezoom” is een serviceclub voor leden die wonen en/of werken in of rond de gemeente Rheden en zij maken deel uit van de wereldwijde Kiwanis organisatie. Kiwanis zet zich in voor het verbeteren van de wereld, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap. Op vele manieren dragen de vrijwilligers van Kiwanis bij aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. Dit is één van de redenen dat Kiwanis dit keer gekozen heeft om het Bonte Schaap Festival te ondersteunen. Voor meer informatie kun je kijken op de Kiwanis website: www.rhedendeveluwezoom.kiwanis.nl

Circus-Lorelly-in-het-Parkhuis-De-Steeg

Op de begin foto: Links Joshi (directeur Circus Lorelly) en Ap Lammers (kiwanis Rheden) rechts op foto Bert Dannijs (Kiwanis Rheden) en Lennart (directeur Circus Lorelly)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen