Voorstelling Jantje van Velp: Het dak ging eraf!

VELP – Zaterdagavond werd de voorstelling “Ik Jan Lamberts” opgevoerd in het hol van de leeuw: buurthuis De Poort in Oud Velp-Zuid. Op de voorste rijen zaten de familieleden van Jan Lamberts, Jantje van Velp (1916 – 2001). Hoe zouden die reageren op een theateruitvoering over het leven van hun vader, schoonvader?

De accordeoniste was nog niet begonnen of de hele zaal brulde enthousiast mee met de levensliederen en schlagers. De pannen gingen nog net niet van het dak. Het prachtige nieuwe zaaltje in De Poort was omgetoverd in een heus bruin café, een omgeving waar de bezoekers zich welkom voelden. Bij het slotlied “Er is leven na de dood” hielden sommigen het niet droog. Na afloop bleef men nog lang napraten, want over zo’n figuur als Jantje van Velp raak je niet gauw uitgepraat.

De voorstelling wordt komende weken nog uitgevoerd in Rheden en Dieren. Voor de data, tijden en reserveringen: zie www.dedingenfabriek.nl

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen