NIO-Zomerborrel met vrijwilligers

Foto:

RHEDEN/ROZENDAAL – Ter afsluiting van het seizoen nodigt het NIO (Netwerk Informele Ondersteuning) vrijwilligers, coördinatoren en bestuursleden uit voor een NIO-zomerborrel in La Maison du Steeg in De Steeg op donderdagmiddag 16 juni.

De NIO-kerngroep wil graag samen met vrijwilligers, die ondersteuning bieden aan inwoners uit de gemeenten Rheden en Rozendaal, toosten op de zomer en proosten op het nieuwe seizoen. Bezoek je al de NIO bijeenkomsten neem dit keer gerust eens een collega-vrijwilliger mee. Dit informeel samenzijn begint om 15.00 uur en duurt tot 17.30 uur. Behalve ervaringen uitwisselen wil het NIO ook op ongedwongen wijze een kort moment met elkaar in gesprek gaan over de verwachtingen van het komend seizoen.

Het NIO is een netwerk waar vrijwilligers elkaar ontmoeten, elkaar leren kennen en onderling ervaringen uitwisselen. Daarbij is het NIO ook een platform voor vrijwilligers. De kerngroepleden gaan actief en op integere wijze met de signalen vanuit vrijwilligers aan de slag met de bedoeling dat het vrijwilligerswerk zo aantrekkelijk mogelijk blijft voor inwoners die zich inzetten voor anderen.

Deelname aan de NIO-zomerborrel is gratis. Wel graag van tevoren even aanmelden. Dit kan via het mailadres van het NIO-secretariaat: [email protected] of via een belletje naar 06 363 24 778.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen