Marjolein en Peter Oversteegen krijgen de Rhedenaar uitgereikt

RHEDEN – Dinsdag 14 juni om 14.30 uur reikte burgemeester Carol van Eert de Rhedenaar uit aan Marjolein en Peter Oversteegen. Dit gebeurde bij de Brasserie van Bezoekerscentrum Veluwezoom aan de Heuvenseweg 5a in Rheden.

Waarom krijgen zij de Rhedenaar?

Deze sculptuur is aan Marjolein en Peter toegekend vanwege hun tomeloze energie als ambassadeurs van de Veluwezoom. Verder is Peter al 28 jaar formeel voorzitter van het Toeristisch Platform Zuidoost Veluwezoom vanaf de oprichting en informeert hij de gemeente en ondernemers al 33 jaar als adviseur.

Marjolein runt het bedrijf als Peter ergens anders mee bezig is, en zij is sinds jaar en dag secretaris van het Platform.

Marjolein en Peter zijn altijd bereid om namens de toeristisch-recreatieve branche deel te nemen aan participatieprocessen (regionale samenwerkingsverbanden, belevingsgebieden, Masterplan Veluwezoom, Masterplan Toerisme en Recreatie).

Marjolein en Peter verbinden ondernemers aan elkaar, zowel lokaal als regionaal (Veluwezoom). Peter was 5 jaar adviseur van de, inmiddels opgeheven, stichting Toerisme & Recreatie Veluwezoom.

Wat is de Rhedenaar?

De Rhedenaar is een award in de vorm van een sculptuur. ‘De Rhedenaar’ kan worden toegekend aan diegene die zich langdurig gemeentebreed heeft ingezet voor Rheden en veel heeft betekend voor de lokale gemeenschap. Marjolein en Peter ontvangen al geruime tijd veel waardering van ondernemers in de toeristisch-recreatieve branche binnen en buiten de gemeente en van de inwoners. Zij verdienen deze award dan ook zeer zeker.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Marjolein en Peter Oversteegen krijgen de Rhedenaar uitgereikt

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen