In september opent Voetjebal haar deuren in Velp

Foto: Voetjebal Nederland

VELP – In september opent Voetjebal haar deuren in Velp en de inschrijving is gestart. Dit voetbal-speelconcept is ontworpen voor kindjes tussen de twee en vijf jaar. In groepjes leren de jongetjes en meisjes vaardigheden zoals dribbelen, passen en balcontrole.

Samen met papa of mama krijgen zij op heel jonge leeftijd al de kans om de eerste voetbalstapjes te zetten. Naast de diverse balspellen is er tijdens de lessen ook ruimschoots plaats voor spelen zonder bal. Voetjebal is een ouder-kindprogramma met bewegen op muziek, kleuren herkennen, tellen en natuurlijk leren scoren en juichen.

Plezier in bewegen Guido Teekamp opent dit succesvolle speelconcept in Velp. Guido: “Hoe jonger een kind start met een breed motorische ontwikkeling, hoe groter de voordelen op latere leeftijd. Wij willen niets liever dan alle kindjes het plezier in bewegen te laten ontdekken”.

Tijden
8.45-9.30 Wereld 1: Leeftijd 2 en 3 jaar.
9.35-10.20 Wereld 1: Leeftijd 2 en 3 jaar.
10.25-11.10 Wereld 2: Leeftijd 3 en 4 jaar.
11.15-12.00 Wereld 3: Leeftijd 4 en 5 jaar.

Inschrijven

De training is elke zaterdag in Velp in de gymzaal van het Aeres College, Pinkenbergseweg 5f. https://arnhem-nijmegen.voetjebal.nl/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen