March & Showband Rheden presenteert zich in nieuw uniform

Foto: Pascal Melse

RHEDEN – De achterliggende coronaperiode heeft een behoorlijke wissel getrokken op het verenigingsleven en zo ook bij March & Showband Rheden. Daar waar het jaar 2019 een volle optredenagenda kende, was dat over de jaren 2020 en 2021 wel anders en dat heeft de nodige bloed, zweet en tranen gekost.

Een lichtpuntje was dat zich gedurende het coronatijdperk nieuwe leden aansloten bij de vereniging. Een positieve ontwikkeling, dat ook uitdagingen met zich meebracht.

Nieuwe uniformen

 ‘’Het aankopen van nieuwe uniformen was ineens zo’n uitdaging. Na 2 jaar geen betaalde optredens te hebben kunnen verzorgen, was het niet eenvoudig zo’n grote uitgave te realiseren’’, vertelt Pascal Melse namens March & Showband Rheden. Om in betere tijden weer naar buiten te kunnen treden was het aankopen van nieuwe uniformen acute noodzaak geworden.

Verschillende acties en activiteiten werden opgetuigd, die bij lange niet als gehoopt hebben kunnen plaatsvinden door de geldende coronamaatregelen. ‘’Teleurstellend, maar een situatie waarmee ook wij als vereniging mee hebben moeten dealen’’, aldus Melse. Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar des te meer is de vereniging verheugd dat het is gelukt deze aankoop te realiseren.

Zaterdag 25 juni optreden in Rheden

Op zaterdag 25 juni 2022 zal March & Showband Rheden zich voor het eerst in eigen dorp en voor eigen publiek presenteren in het nieuwe uniform. Om 15:00 uur zullen de muzikanten aantreden op het kunstgrasveld van sportclub Rheden, gelegen aan de IJsselsingel 91 te Rheden. Het nieuwe uniform zal al musicerend en marcherend aan de aanwezigen worden getoond, maar ook zal de nieuwe show worden uitgevoerd waarop de afgelopen periode hard is gestudeerd door de muzikanten.

‘’Iedereen is van harte welkom hiernaar te komen kijken’’, besluit Melse. Meer informatie over de vereniging via: www.march-showbandrheden.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen