Humanitas Thuisadministratie in Rheden zoekt vrijwilligers

Foto: Humanitas

RHEDEN – Sommige mensen hebben moeite met hun financiële situatie en missen het overzicht. Door allerlei gebeurtenissen kan het inkomen dalen en daarnaast spelen stijgende prijzen een belangrijke rol.

Ook een scheiding, overlijden of een andere levensgebeurtenis brengt soms grote veranderingen met zich mee. Wanneer het huishoudboekje niet op orde is en het overzicht ontbreekt zijn achterstanden of zelfs schulden vaak het gevolg.

Als vrijwilliger Thuisadministratie help je hen hun huishoudboekje op orde te brengen. Ze zorgen ervoor dat er weer greep ontstaat op de eigen financiële situatie en daarmee op hun leven. Jij kunt veel betekenen voor een ander!

Lijkt je dat wat, neem dan contact op met Gea Bouwers, coördinator in de gemeente Rheden: 06 – 23 93 30 04 of [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen