Oranjefeest Spankeren

SPANKEREN – Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni is er Oranjefeest in Spankeren de officiële opening vond op vrijdag plaats bij de muziektent aan het Kerkplantsoen, en werd gedaan door de nieuwe dorpswethouder Paul Hofman.

Vanaf 18.30 uur werd de optocht opgesteld om vervolgens om 19.00 uur te vertrekken voor een rondgang door het dorp. Om 19.45 uur werden de vele aanwezigen hartelijk welkom geheten door de voorzitter van het Oranjecomité Andre Maalderink, Ik ben blij jullie in zo’n grootte getallen weer te kunnen begroeten en ik hoop dat we samen er weer een groot feest van zullen maken, ik geef graag het woord aan onze nieuwe dorpswethouder Paul Hofman die het feest officieel gaat openen.”

Paul Hofman:

“Alvorens ik mijn eerste openings daad als wethouder mag gaan vervullen heb ik de eer het nieuwe monument te mogen onthullen ter gelegenheid van het 75 jarig jubileum van Oranjevereniging Spankeren.”

Hierna werd de vlag gehesen door leden van Scouting Dieren terwijl muziekvereniging Wilhelmina en de March & Showband het Wilhelmus speelden. Waarna de aanwezigen door de wethouder werden uitgenodigd naar het kermis terrein te gaan voor vertier of een drankje in de nieuwe feesttent, hiermee was het feest officieel geopend.

Zaterdag 18 juni is er gestart om 09.30 uur met het katerontbijt. Om 10.00 uur startten de kinderspelen waaronder om 11.30 uur het kruisboog schieten ,13.30 uur is er vogelschieten en om 15.30 uur het ringsteken. Om 20.00 uur barst het Oranjebal los.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Oranjefeest Spankeren 2022

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen