Muurschildering opgang Den Heuvel Velp klaar

VELP – Zondag 19 juni werd de laatste hand gelegd aan de muurschildering bij het wooncomplex Den Heuvel bij de trapopgang richting de Overtuin in Velp.

De altijd donkere wanden langs de trap op-/afgang zijn nu fris wit geschilderd wat veel meer licht geeft en een veiliger gevoel, het niet meer in donkere hoek te stappen maar het is nu vrolijk opgesierd met een fraaie muurbeschilderingen gemaakt door Tanja Papez.

Een van de bestuurders, Eiso Alberda van Ekenstein van het wooncomplex Den Heuvel, had de opdracht gegeven aan Tanja Papez op de witte muur een prachtige muurbeschildering te maken van silhouetten van mensen die de trap op en aflopen, en dit is prachtig gelukt. Tijdens het schilderen hiervan, kwamen er lovende worden van voorbij komend winkelend publiek.

Voor extra informatie kijk ook op: www.tanjapapez.nl, of www.denheuvelvelp.nl.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Muurschildering opgang Den Heuvel Velp klaar

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen