Bibliotheek Veluwezoom doet mee aan CPNB-campagne zomerlezen

Foto: CPNB

DIEREN – In de maanden juni, juli en augustus doet de Bibliotheek Veluwezoom mee aan Zomerlezen, de jaarlijkse campagne van CPNB. Deze campagne is erop gericht om lezers op de bibliotheek te wijzen en om ze te helpen bij het kiezen van boeken voor aankomende zomer. Bibliotheek Veluwezoom laat aan haar publiek zien dat het tijd is voor ontspannen Zomerlezen.

Wat speelt er nog meer tijdens Zomerlezen?

De gehele zomermaanden staat de vraag ‘’Welk boek pak jij deze zomer?’’ centraal. Zomerlezen-ambassadeur Matthijs van Nieuwkerk pakt ‘Zeer fijne boy’ van Gerard Reve erbij. Onze bibliotheekmedewerkers delen graag hun zomerse boekentips.

Lezen is in de zomer populair

Heel veel Nederlanders geven aan dat ze graag willen lezen, alleen komt het er niet van. Gelukkig is er de zomer. Voor velen hét moment om te lezen. Wist je dat boeken de meest populaire mediasoort in de zomer zijn? Het boek scoort dan hoger dan social media, muziek, tijdschriften en tv! De bibliotheek is bij uitstek de plek om te helpen bij het beantwoorden van deze vraag.

Wat biedt een lidmaatschap bij de bibliotheek?

De Bibliotheek Veluwezoom biedt onder meer boeken, e-books, tijdschriften en activiteiten voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis. Niet-leden kunnen gebruikmaken van de collectie en van activiteiten in de bibliotheek. Alleen voor het lenen van boeken en andere materialen is een lidmaatschap nodig.

Meer info: www.bibliotheekveluwezoom.nl/lidworden en www.bibliotheekveluwezoom.nl/zomerlezen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen