Digiplay-middag in de bibliotheek: maak en bedenk je eigen vlog

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

DIEREN/VELP – Heb jij een favoriete vlogger op YouTube of TikTok? En wil je zelf leren hoe je een vlog opneemt en edit in iMovie? Doe dan mee met de workshop vloggen die de Bibliotheek Veluwezoom organiseert.

Je gaat samen met de mediacoaches van de Bibliotheek aan de slag. Zij helpen je met het maken van het storyboard, het filmen en daarna met de videobewerking. Dus kies zelf een onderwerp en ga aan de slag met je eigen vlog. Maak bijvoorbeeld een vlog over jouw favoriete boek of verhaal. In de bibliotheek zijn iPads aanwezig, deze hoef je dus niet mee te nemen. Kom je ook?

De Digiplay-activiteiten zijn in de Bibliotheken Dieren en Velp. Deelnemen kost € 2,50 per kind. Deze workshop is geschikt voor kinderen van 9-12 jaar.

Data en tijden

  • Bibliotheek Dieren: maandag 11 juli 15.30 tot 17.00 uur
  • Bibliotheek Velp: dinsdag 12 juli van 15.30 tot 17.00 uur

Meer informatie en aanmelden: bibliotheekveluwezoom.nl/agenda

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen