Debuut NN Rivals Run: nog aanmelden tot en met 29 juni

Foto:

Op 3 juli nemen Arnhem en Nijmegen het tegen elkaar op tijdens de eerste editie van de NN Rivals Run. Twee steden, één finish, en het team dat als eerste finisht in Elst zal tot winnaar worden gekroond.

Een nieuw event voor lopers van elk niveau zolang je maar een band hebt met Arnhem óf Nijmegen.

Geschikt voor elke type renner

Het is nog altijd mogelijk om je aan te melden tot en met woensdag 29 juni voor de NN Rivals Run. Dus ben of ken jij een fanatieke hardloper met een hart voor Arnhem of Nijmegen? Wees er dan snel bij! Je strijdt gezamenlijk voor de overwinning, en het feit dat de laatste lopers de race zullen beslissen, maakt dat de NN Rivals Run geschikt is voor elke type renner. Hardlopers kunnen zich nog aanmelden via rivalsrun.nl/aanmelden.
Teamcaptains Bram Som en Jasmijn Lau blikken alvast vooruit op de Gelderse hardloopstrijd.

Wie gaat er winnen?NN Rivals Run

Welke stad zal op 3 juli de overwinning binnenslepen? Bram Som en Jasmijn Lau kunnen het over deze vraag maar niet eens worden. Bram treedt de wedstrijd vol vertrouwen tegemoet: “Als ik kijk naar de tijden die de hardlopers uit team Arnhem de afgelopen maanden heb neergezet, dan weet ik zeker dat wij gaan winnen. Ik kan niet wachten tot 3 juli.’’ Jasmijn denkt daar echter heel anders over: “Wij gaan zondag aan iedereen laten zien dat Nijmegen dé hardloopstad van Nederland is door als eerste te finishen. Maak je borst maar nat Bram, want wij zijn er klaar voor.’’

Tijden per stad op hardlopen.nl

Op hardopen.nl zijn de minimum- en maximumtijden van de deelnemende lopers inzichtelijk gemaakt. Zo weet jij welke tijd nodig is om je te kwalificeren voor de NN Rivals Run.

Deelnemerspakket

Deelname kost €15. Hiervoor krijg je naast een startbewijs ook een mooi deelnemerspakket met onder andere het officiële NN Rivals Run shirt van Mizuno, STOX Energy Socks en een voedingspakket van Maurten.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen