Nieuwe uniformen voor March & Showband Rheden

RHEDEN –  Zaterdag 25 juni presenteerde de March & Showband Rheden zich in het nieuwe uniform op het kunstgrasveld van Sportcombinatie Rheden aan de IJsselsingel in Rheden.

In een moeilijke tijd van 2 jaar corona, waardoor vele betaalde optredens en activiteiten niet door konden gaan, wist de band zich toch staande te houden en zelfs uit te breiden met nieuwe leden van muziekverenigingen die door corona of andere redenen opgeheven werden in de regio. Dat had wel tot gevolg dat er nieuwe uniformen moesten komen. Dit was moeilijk te realiseren daar verschillende acties die gepland waren om geld te generen niet door konden gaan. “Het is toch gelukt  met steun van vele sponsoren om het benodigde geld bijeen te krijgen. Aldus de voorzitter, ik ben blij dat  de wethouder hier van middag ook aanwezig wil zijn bij de presentatie van onze nieuwe uniformen.”

Wethouder Gea Hofstede

Dorpswethouder Gea Hofstede van de gemeente Rheden had de eer  om de nieuwe sjerp te overhandigen aan de tamboer-maître, waarmee het nieuwe uniform symbolisch in gebruik werd gesteld. Zij feliciteerde de March & Show band met de prachtige uniformen. “Ik hoop dat er weer vele optredens zullen gaan volgen in deze prachtige outfit, met de uitbreiding van het corps zit het wel goed heb ik begrepen. Rheden kan trots zijn, met zo’n geweldige muziekvereniging mede door de  steun van de vele sponsoren en muziekliefhebbers in het dorp Rheden. Daarvoor hartelijk dank! Nu genoeg gepraat de aanwezigen willen graag muziek horen. Ik wens jullie veel succes toe.”

March & Showband

Hierna was het natuurlijk tijd om hun muzikale kunnen te tonen aan de aanwezigen met muziek uit het straatrepertoire maar ook de nieuwe show voor concours  “The Show Must Go On“ werd uitgevoerd waarop de afgelopen tijd hard was op gerepeteerd. Tot slot werd iedereen hartelijk bedankt voor zijn aanwezigheid, waarna de muzikanten vertrokken naar hun clubhuis voor een welverdiend drankje.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen