Aldi Dieren drie dagen dicht

Foto: ALDI Nederland

DIEREN – ALDI zet een volgende stap in het aanscherpen van de ANIKo (ALDI Nord Instore Konzept) formule. Bij deze optimalisatie van de winkel in Dieren krijgen aardappelen, groente en fruit een prominente plek bij binnenkomst van het filiaal.

Het ontwikkelen van de winkelformule is een continu proces waarbij de behoefte van de klant centraal staat en waarbij processen voor medewerkers zo eenvoudig mogelijk worden gemaakt.

Aardappelen, groenten en fruit gepositioneerd bij binnenkomst van de winkel. Het klinkt voor een supermarkt en voor de klant vanzelfsprekend, maar voor ALDI een mooie nieuwe stap binnen alle ontwikkelingen van de laatste jaren.

Door deze aanpassing zijn is ALDI Dieren aan de Buitensingel 77 gesloten van maandag 18 juli tot donderdag 21 juli. Dit wordt uiteraard ook in het filiaal zelf gecommuniceerd.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen