Veiling in Grote Kerk Velp voor goed doel

Foto: Maarten-Van-Dorp

VELP – Maarten van Dorp is met een voettocht bezig vanuit zijn geboortehuis in Velp naar Krakau in Polen, hij heeft van deze pelgrimage ook een sponsorloop gemaakt.

Maarten loopt deze stevige en lange tocht om voor Oekraïense mensen geld in te zamelen. Het geld zal worden besteed aan het voorzien van de oorlogsslachtoffers in hun basis levensbehoeften: schoon drinkwater, voedsel en kleding.

Maarten is tijdens zijn wandeling te volgen op zijn instagram-account: Wandelend_naar_Krakau en/of via zijn blog op https://wandelend-naar-krakau.reislogger.nl/

Voor zijn sponsorloop heeft Maarten zich aangesloten bij de organisatie From the Depths Foundation. Nu er zich een humanitaire crisis aan het voltrekken is in Oekraïne, heeft From the Depths Foundation haar aandacht gevestigd op de slachtoffers van deze oorlog.

Veiling in Velp

Op zondag 3 juli 2022 om 12.30 uur organiseert de Grote Kerk in Velp, Kerkstraat 32, een veiling waarvan de gehele opbrengst naar From the Depts Foundation gaat. (zie ook Lef! van juni, https://portal.dezaligezalm.nl/read/516/18083 )

Een donatie is welkom op: https://steunactie.nl/actie/een-wandeltocht-van-velp-nl-naar-krakau-pl-voor-het-goede-doel/

Maar ook voor de veiling kunt u spullen inbrengen. Wat kunt u doen?

U kunt echt mooie spullen inbrengen om te laten veilen bijv. een mooi schilderij. Ook kunt u diensten inbrengen die kunnen worden geveild zoals bijvoorbeeld een heerlijk gebakken taart, een voucher om op afroep/bestelling een taart te laten bakken, potjes streekhoning, een bijzonder boek, keramiek e.d. De mogelijkheden zijn eindeloos!!
Geef uw ideeën/voorstellen door aan: [email protected]

Veiling Grote Kerk Velp

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen