Buurtontmoetingsdag en Open Duynhuis

Foto: Het Duynhuis Dieren

DIEREN – Dit jaar viert Stichting Verzamel Gebouw het Duynhuis alweer haar 5e bestaansjaar. De organisatie wil dit op 9 juli vanaf twee uur graag met u, de buurt en overige belangstellenden vieren. De organisatie combineert dit samen met de buurtontmoetingsdag die het Inloophuis al veel eerder wilde gaan organiseren.

Alle buurtbewoners, (groot en klein) maar ook allen die geïnteresseerd zijn in Het Duynhuis, of in één van de 5 organisaties die in Het Duynhuis actief zijn. De organisatie roept eenieder op om te komen, te kijken, je te laten informeren, deel te nemen aan de Hollandse spelletjes en natuurlijk ook om 17.00 uur deel te nemen aan de gratis BBQ.

Neem ook uw (klein)kind(eren) mee. Er is van alles te doen, van springkussen tot schminken. Of onder genot van een alcoholvrij drankje deel te nemen aan de pubquiz. Daarnaast verloot de organisatie onder de bezoekers ook een aantal tegoedbonnen voor een heerlijk ijsje.

Buurtontmoetingsdag en Open Huis - Het Duynhuis Dieren

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen