Mooie afsluiting seizoen met Zomernacht van de Verbeelding in Rheden

RHEDEN – Centrum de Verbeelding sloot het seizoen afgelopen zaterdag 2 juli af met de Zomernacht van de Verbeelding. De aanwezigen in het WIK-gebouw genoten van een veelkleurig programma.

Naast de zeven beste schrijvers van de columnwedstrijd die de organisatie eerder had uitgeschreven, en die hun column voor mochten lezen, waren er ook muzikale optredens van Esther Grotenbreg en singer-songwriter Jaimy Ella. Esther komt uit een zeer muzikale Grotenbreg-familie uit Rheden. Esther en Jamie zongen deze avond ook hun nummer “Mad World“ waarbij zij begeleid werden door pianist en multi- instrumentalist Christan Grotenbreg.

Jaimy won met de Boyband 4U de finale van Holland-Next Boy/Girlband bij SBS en stond met de eerste single ‘Bitter Taste’ weken in de Top 40. Binnenkort is hij te zien in een nieuw tv-programma.

De Zomernacht van de Verbeelding was te bewonderen in het WIK gebouw IJsselsingel 95 in Rheden. Het programma begon om 20.30 uur en was gratis te bezoeken.

Voor meer informatie kijk ook op: www.centrumdeverbeelding.nl  of neem contact op via de mail: [email protected].

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen