Huisdier van de week: Ontmoet Masha

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

REGIO – Masha is een rustige, aanhankelijke kat. Ze heeft even tijd nodig en zal in het begin wat angstig zijn en zich willen verstoppen. Eenmaal gewend zoekt ze gezelschap en is zij een knuffelkont. Masha wordt graag geaaid en ook gekamd.

Ze vindt een laserlampje leuk.

Masha is een buitenkat (blijft in de buurt), maar soms kan zij moeilijk beslissen wat zij wil: een kattenluikje zou daarom ideaal zijn voor haar. Masha wil liever niet de hele dag alleen zijn. Masha wordt geplaatst in een rustig huishouden zonder kinderen en zonder honden.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Masha.

Diernummer: 31621

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/masha/

Heeft u interesse? Geeft u Masha een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen