Gasten bruiloftsfeest allemaal gefouilleerd bij Partycentrum Ons Huis Rheden

Foto: Persbureau Heitink

RHEDEN – Vrijdagavond werd het gebied rond Partycentrum Ons Huis in Rheden door politieagenten in kogelwerende vesten hermetisch afgesloten. In het pand was op dat moment een bruiloftsfeest aan de gang.

De politie heeft mogelijk een melding gekregen dat er een wapen in het pand aanwezig was. Rond 21.00 uur stonden agenten in zware kogelwerende vesten buiten het gebouw en kon niemand meer naar binnen of naar buiten.

Alle gasten werden één voor één naar buiten gehaald en gefouilleerd, vervolgens is er een zoeking gedaan in het pand maar ook daarbij is niets aangetroffen. De gasten konden vervolgens weer naar binnen en kon het feest hervat worden.

(Foto’s: Persbureau Heitink)

Gasten bruiloftsfeest allemaal gefouilleerd bij Partycentrum Ons Huis Rheden Gasten bruiloftsfeest allemaal gefouilleerd bij Partycentrum Ons Huis Rheden Gasten bruiloftsfeest allemaal gefouilleerd bij Partycentrum Ons Huis Rheden

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen