Het Duynhuis Dieren viert haar 5-jarig bestaan

DIEREN – Zaterdag  9 juli vierde Het Duynhuis in Dieren haar 5-jarig bestaan met een Open Dag en ontmoetingsdag voor alle buurtbewoners en vaste bezoekers. De ontmoetingsdag die om 14.00 uur begon was voor jong en oud, voor de kinderen was er een springkussen, oud Hollandse spelletjes een pubquiz, men kon zich laten schminken en er was voor een ieder popcorn of een suikerspin of fris.

Wethouder Gea Hofstede is ook nog langs geweest en heeft zich laten rondleiden bij de diverse activiteiten. De ouderen konden nog eens rond kijken in het gebouw en een praatje maken met bekenden onder het genot van een kop koffie, thee. Of meedoen met een loterij waarmee mooie prijsjes te winnen waren.

Met de ontvangen stempelkaart kon men vanaf 17.00 uur gratis mee eten met de BBQ. Daar was grote keuze uit: Kipfilet in Currymarinade, Lam Tournedos, Merquez Chipolata Worst, Gemarineerde Kipspies, Verse Kofte Burger, Cajun Garnalen, Indonesische Ikan Kunning Pangasius, Zalmfilet Limoen Dille en Red Garlic Kabeljauwfilet.

De ontmoetingsdag werd georganiseerd door het Inloophuis Dieren, samen met de vrijwilligers van het Duynhuis, de Kledingbank, Speelstoet, de Boei en Doorslag1. Het werd druk bezocht en alle activiteiten werden zeer gewaardeerd. De organisatie kan tevreden terug kijken op een geslaagde en zonnige dag. Er zijn ruim 140 bezoekers, kinderen en volwassenen geweest en 100 mensen hebben deel genomen aan de BBQ.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen