Buitenconcert Dierens Harmonie Orkest

DIEREN – Op zondagmiddag 17 juli gaf het Dierens Harmonie Orkest (DHO) traditiegetrouw haar jaarlijkse buitenconcert als afsluiting van het seizoen. In de prachtige natuur van het Carolinapark aan de Hogestraat in Dieren.

Het buitenconcert begon om 14.00 uur met het jeugdorkest van de harmonie, zij opende met Knights of The Round Table en sloten hun optreden af met Straight Ahead, hierna volgde het voltallige orkest. zij brachten een gevarieerd repertoire ten gehore met onder andere nummers zoals : Uptown Funk, Queens Park Melody, Baba Yetu, Return of the Vikings om te af te sluiten met Cold Play Classics. Het concert stond onder leiding van Geert Jan Dijkerman.

Het openluchtconcert werd rond 15.30 uur afgesloten, met een daverend applaus van de ongeveer 120  bezoekers. De toegang was gratis.

Voor meer informatie kijk op: www.dhodieren.nl.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen