Wethouders Hofman en Ter Hoeven brachten een bezoek aan enkele Rhedense boeren

Foto: Gemeente Rheden

GEMEENTE RHEDEN – Woensdagmorgen 20 juli 2022 brachten Paul Hofman (wethouder natuur en stikstof) en Ronald ter Hoeven (wethouder economie) een kennismakingsbezoek bij een aantal leden van de Land- en Tuinbouworganisatie (LTO).

De nieuwe wethouders werden gastvrij ontvangen op de boerderij van Marc Elzebroek in Spankeren. Het was een constructief gesprek over de duurzame toekomst voor de landbouw. Zij bespraken de zorgen van de boeren en keken waar de gemeente hen kan helpen. Iedereen was het er over eens dat boerderijen bij de gemeente Rheden horen en dat het belangrijk is om samen te blijven werken aan een duurzame agrarische sector in de gemeente Rheden. De wethouders constateerden dat er al veel goede dingen gebeuren op dit gebied.

Voorzitter LTO Zuid-Oost Veluwe Wilco Nieuwenhuis: “Fijn dat de wethouders naar ons toekwamen om ons te leren kennen. Een goede relatie met de gemeente stellen wij zeer op prijs en dan is het belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven.”

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen