Circus Lorelly in openluchttheater De Pinkenberg

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Woensdag 10 augustus 2022 komt circus Lorelly naar openluchttheater De Pinkenberg. Cultuurbedrijf RIQQ presenteert elke woensdagmiddag van de zomervakantie een familievoorstelling, te bewonderen in het openluchttheater.

Circus Lorelly, zoals circus hoort te zijn! Met een heuse clown en een slimme Spreekstalmeester.

Uit school komen en dan op de straathoek het affiche van het circus tegenkomen. Dat is waar veel kinderen iedere week weer op hopen.
Zo ook Yoshi Berends en Lennart Schoppers. Na 1 keer naar het circus als kind te zijn geweest, waren ze verkocht aan de geur van zaagsel en popcorn en de romantiek van het leven in een caravan. Jarenlang speelden ze zelf circusje in de achtertuin of met het Playmobil-circus, tot het moment dat Yoshi en Lennart elkaar bij toeval ontmoetten.

Alles hebben de gepassioneerde jonge heren gedaan, om maar te voelen hoe het is om echt circusman te zijn. Ook artistiek staan ze niet stil, ze ontwikkelen zichzelf als ware artiesten; jongleren, trapeze, éénwiel fietsen. Toch bleek het grootste succes te zitten in de formule van de domme clown Frasco en de slimme spreekstalmeester, ze vormen een duo dat vele kinderen op het puntje van de stoel laat zitten.

  • Familievoorstelling
  • Openluchttheater De Pinkenberg, Velp
  • 10 augustus, 14.00 uur

Stap een magische wereld binnen en geniet van bijzondere voorstellingen in de openlucht, samen met familie in het zonnetje. Zie de avond vallen tijdens een uitje met vrienden of luister met z’n tweetjes naar heerlijke muziek onder de sterrenhemel. Welkom in De Pinkenberg!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen