Hulpdiensten massaal naar de President te Velp na melding steekpartij

VELP – De hulpdiensten zijn zondagochtend vroeg massaal opgeroepen voor een mogelijke steekpartij bij de President, een migrantenhotel aan de President Kennedylaan in Velp.

Even na 04:00 uur kwam de melding binnen. Ter plekke troffen agenten een man aan die een vuistslag in het gezicht had gehad. Ook gaf hij aan dat er nog een slachtoffer op de grond zou liggen in een van de kamers van het hotel. De politie ging hierop bij drie flats naar binnen, maar er werd niemand aangetroffen.

Ook de traumahelikopter stond stand-by voor het incident, echter kon deze onverrichte zaken weer retour naar Volkel. Bij het incident is niemand ernstig gewond geraakt. De man die ter plekke werd aangetroffen is door de politie verhoord.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Hulpdiensten massaal naar de President te Velp na melding steekpartij

(Foto’s: Persbureau Heitink)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen