Johan Bosman viert zijn 50 jarig jubileum bij wasserij Barth Slijkhuis BV uit Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op 1 augustus 2022 vierde chauffeur Johan Bosman zijn 50 jarig jubileum bij wasserij Barth Slijkhuis BV uit Laag Soeren. 50 jaar bij dezelfde werkgever is echt een unieke gebeurtenis en daarom alle reden om Johan uitgebreid in het zonnetje te zetten.

Naast dat er op de zaak versierd was, zijn auto beplakt was met een ludieke tekst, werd hij op zijn route compleet verrast bij Innoforte, locatie ’t Jagthuis in Velp, één van de vele  trouwe klanten van Barth Slijkhuis.

Daar stond een delegatie van Barth Slijkhuis, Innoforte, de regionale pers en zelfs de locoburgemeester Gea Hofstede van de gemeente Rheden hem op te wachten om dit bijzondere moment met hem te vieren.  Een spandoek en een mooie speech van Hester Slijkhuis, de 4e eigenaar in de generatie van het familiebedrijf volgden. Een bijzonder moment, omdat Johan in zijn jongere jaren nog vele malen op Hester heeft gepast, toen ze nog klein was.  Als klap op de vuurpijl kregen alle bewoners van ‘t Jagthuis een gebakje aangeboden met een foto van de jubilaris.

Hetzelfde kunstje werd later op zijn route nog eens herhaald bij Woon- zorgcentrum Humanitas in Deventer en tot slot zal er zaterdag nog een welverdiend feestje voor hem worden georganiseerd met personeel en klanten.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Johan Bosman viert zijn 50 jarig jubileum bij wasserij Barth Slijkhuis BV uit Laag-Soeren 2022-08-01

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen