Spektakel, griezelen en humor bij Het Amulet in Openluchttheater De Pinkenberg

VELP/ROZENDAAL – Op woensdag 3 augustus was er veel spektakel, werd het lekker griezelen, maar was er ook veel humor tijdens de voorstelling Het Amulet. Deze werd gespeeld door Theatergroep Hilaria en was om 14.00 uur te zien in het Openluchttheater de Pinkenberg te Velp.

Het verhaal speeld zich af in het verre Oosten en begon in een klein dorpje aan de rand van een groot woud. Daar woont een kluizenaar Li Lu Tsji. Hij bezit een eeuwenoud amulet, waarvan de mensen beweren dat het magische krachten bezit. Op een dag verschijnt een vreemdeling. Hij wil het amulet hebben en dan zijn al snel de poppen aan het dansen. Deze voorstelling heeft weinig tekst, veel muziek, een mooi ouderwets decor, er zijn prachtige kostuums en er mogen veel vrijwilligers helpen bij het oplossen van het probleem.

De voorstelling was geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. Het Amulet wordt gespeeld door Theatergroep Hilaria, bestaande uit Rob Bijmans en Rob Strenger. Zij spelen al sinds 1986 samen en zijn begonnen met toneelspelen op straat.

Cultuurbedrijf RIQQ presenteert elke woensdagmiddag van de zomervakantie een familievoorstelling, te bewonderen in het openluchttheater. Kijk voor meer informatie ook op: https://cultuurbedrijfriqq.nl/

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen