Ons Raadhuis vanaf 8 augustus de hele zomer open!

Foto: Ons Raadhuis

VELP – Ons Raadhuis is na een korte pauze van twee weken vanaf maandag 8 augustus de rest van de zomer open. Het is een uitgelezen tijd om eens een kijkje te komen nemen. Zeggen mensen om je heen al tijden dat je eens moet gaan kijken en komt het er maar niet van? Zie je er tegen op? Maak dan een afspraak.

Dan weet je zeker dat je in alle rust ontvangen wordt. Eén van de medewerkers (zie foto) zal je te woord staan en wegwijs maken. “En als het je niets lijkt zijn we even goede vrienden. Dan vinden we het geweldig dat je het een kans hebt gegeven. Of neem iemand mee!” Aldus Mariëlle Hoogeboom activiteitencoach van Ons Raadhuis.

Bel naar 026-8449140 of mail naar [email protected] voor een afspraak. Of kom binnen lopen. Er is altijd iemand die je ontvangt. Kijk voor meer informatie op: https://onsraadhuis.com/

On Raadhuis is geopend van maandag tot en met vrijdag 9.30 – 16.30 uur.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen