Geslaagd jeugdhockeykamp bij Dierense hockeyclub

DIEREN – Nog voordat de zomervakantie begint, worden slaapzakken, tenten en luchtbedden al van zolder gehaald. Het jaarlijkse hockeykamp voor de jeugd van MHC Dieren is voor veel ouders de ideale tijd om te controleren of de campinguitrusting voor de aanstaande vakantie nog op orde is.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Afsluitende finale tussen team Trekker en team Kruiwagen om de wisselbeker

Tussen twee imposante tractoren door, werden begin vorige maand ruim honderd kinderen uit de F-, E-, D-, C-jeugd op het met strobalen opgesierde terrein van de hockeyclub ontvangen. Het weekend van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juli stond dan ook in het teken van “MHC Dieren op de boerderij”. Verdeeld over 10 teams met teamnamen als “overall”, “trekker” en “hooibaal”, werd verspreid over het weekend op drie velden een volwaardige hockeycompetitie afgewerkt, met als slotstuk de spannende en zenuwslopende finalewedstrijd op zondag.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Tie-dye op zaterdagmiddag

Tussen de wedstrijden door konden de jeugdleden zich uitleven op de bootcamp-stormbaan, of konden zij hun creativiteit de vrije loop laten tijdens het tie-dye’en van een t-shirt. Voordat de kinderen voor de tweede nacht hun tent opzochten, werd er flink gedanst, gezongen en gesprongen tijdens een bruisende feestavond verzorgd door DJ Wesley.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Zo snel mogelijk over de bootcamp stormbaan

Om het kamp ieder jaar te kunnen organiseren, wordt de organisatie voor de begeleiding van de teams bijgestaan door vrijwilligers uit de junioren en senioren, ouders van leden en meerdere (team)sponsoren. De organisatie – dit jaar voor het laatst onder leiding van Martijn Knoop, die na ruim tien jaar als commissielid nu het voorzitterschap van het kamp overdraagt – is dankbaar voor hun belangeloze inzet om er voor de kinderen van MHC Dieren een onvergetelijk kamp van te maken.

(Foto’s: creaza)

Afsluitende finale tussen team Trekker en team Kruiwagen om de wisselbeker

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen