Gea Hofstede zet vrijwilligers Formulierenhulp in het zonnetje

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Donderdag 4 augustus om 9.30 uur bracht wethouder Gea Hofstede een bezoek aan vrijwilligers bij de Formulierenhulp van Humanitas. Dit deed ze tijdens het inloopspreekuur in het Dorpshuis Willem de Zwijger aan het Mr. B. van Leeuwenplein 3 in Rheden.

Wethouder Hofstede bezocht de vrijwilligers om hen bedanken voor hun geweldige inzet in het algemeen en nu speciaal voor hun extra hulp bij het invullen van de formulieren voor de energietoeslag.

Wethouder Gea Hofstede:

Deze vrijwilligers doen waardevol werkHet is goed om te zien dat al veel inwoners de weg naar de Formulierenhulp weten te vinden. Het wel of niet ontvangen van (energie) toeslag kan voor sommige inwoners een groot verschil maken. Daarom is het heel belangrijk dat ze de toeslagen aanvragen en de formulieren juist invullen. De vrijwilligers helpen ook om alle gegevens in één keer goed aan te leveren, zodat er snel tot uitbetaling overgegaan kan worden. Dat is immers wat we willen voor onze inwoners.” 

Het aanvragen van energietoeslag kan nog tot 31 december 2022. Kijk op www.rheden.nl/energietoeslag om o.a. te zien wat je mee moet nemen naar het spreekuur. Op Thuisadministratie Formulierenhulp Rheden (humanitas.nl) zie je wanneer de spreekuren zijn.  Ook goed om te weten dat spaargeld niet mee telt bij het aanvragen van energietoeslag. Kom je er niet uit? Ga dan naar het spreekuur en laat deze kans niet liggen!

Gea Hofstede zet vrijwilligers Formulierenhulp in het zonnetje

Gea Hofstede zet vrijwilligers Formulierenhulp in het zonnetje

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen