De heer Barend Van Dijk 100 jaar! Gefeliciteerd!

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Op vrijdag 5 augustus 2022 bracht locoburgemeester Gea Hofstede om 10.00 uur een bezoek aan de heer B.G. van Dijk in Velp, ter gelegenheid van zijn 100ste verjaardag.

De heer Barend Van Dijk is geboren op 5 augustus 1922 in Velp. Hij is altijd is Velp gebleven, hij woonde er op diverse adressen. Tot vorig jaar woonde hij met hulp van thuiszorg en mantelzorgers nog zelfstandig. Hij woont nu in woonzorgcentrum De Biesdel.

Meneer Van Dijk trouwde in 1949. Er kwamen 3 kinderen, 4 kleinkinderen 2 achterkleinkinderen, in 2008 overleed zijn vrouw. De heer Van Dijk was chef automonteur in Arnhem en Velp en werkte als receptionist bij Victoria Vesta in Ede.

Barend Van Dijk is geïnteresseerd in de geschiedenis van Oud Velp. Vroeger fotografeerde hij ook, maar dit is door zijn visuele beperking waardoor hij zeer slechtziend is helaas niet meer mogelijk.

Na het overlijden van zijn echtgenote ging hij tot een aantal jaar geleden met veel plezier wekelijks een dag naar Innovisus, de dagopvang voor blinden en slechtzienden in Velp.

Van harte gefeliciteerd!

Barend van Dijk 100 jaar! Gefeliciteerd!

Barend van Dijk 100 jaar! Gefeliciteerd!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen